PienryhmätPower Plate -pienryhmätreeni on täysin uusi, hauska ja todella tehokas treenimuoto! Harjoituskerta kestää vain 30 minuuttia, mutta teho on taattu! Voit valita joko 12 viikon jatkuvan ryhmän tai kertakäynnit.

Power Plate -pienryhmätreeni on monipuolinen ryhmäliikuntalaji, jossa yhdistyvät erilaiset hittityylit, kuten zen, core, jooga, crossfit, pilates ja intervalliharjoittelu eli HIIT. Ohjattu puolen tunnin treeni muokkaa kehoa, polttaa rasvaa, kiinteyttää, poistaa selluliittia, kasvattaa lihasvoimaa, parantaa kestävyyttä ja valmentaa eri lajeihin (esim. tennis, juoksu, hiihto, laskettelu). Kehonhuolto, palautuminen, venyttely ja liikkuvuusharjoittelu ovat myös keskeinen osa Power Plate -harjoittelua.

Avoimet pienryhmät

Avoimet ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17.45 ja lauantaisin klo 11.45. Avoimien ryhmien vaihtuvat teemat löytyvät Pienryhmien aikataulut -sivulta. Varaa paikkasi kertakäynnille nettiajanvarauksestamme! Varaathan ensikäynnillä aikaa esitietolomakkeen täyttämiseen ennen treeniä.

Avoimissa ryhmissä vuorottelevat kaikki neljä teemaa:

Zen

Anna aikaa palautumiselle. Zen-tunti on rauhallinen, palautumiseen tähtäävä kehonhuoltotreeni. Tunnilla vahvistetaan keskivartaloa, tehdään syviä venytyksiä jooga- ja pilatestyyppisten liikkeiden avulla ja tehostetaan elimistön aineenvaihduntaa hieronnalla.

X

Hiki pintaan! X on BootCamp-tyyppinen tehotreeni. Räjähtävä valikoima voimaharjoittelua, kardiota ja toiminnallista treeniä erilaisten vastusten, käsipainojen ja kahvakuulien avulla takaa kaupungin kovasykkeisimmän setin!

Strong

Strong-tunti tähtää nimensä mukaisesti koko kehon voimantuotannon lisäämiseen. 3D-värähtely yhdistettynä vastus- ja kahvakuulatreeniin saa treenatunkin lihaksen tutisemaan.

Burn

Koko vuoden rantakunnossa! Erittäin tehokkaasti rasvaa polttava ja sykettä nostava HIIT-tunti, jossa välillä viuhuvat myös käsipainot ja kahvakuulat. Alkuvuoden ehdoton treenihitti, jota et halua missata!