Laitemyynti

Haluatko oman Power Plate -laitteen kotiisi, työpaikalle tai vaikka kesämökille? Kauttamme saat paitsi juuri sinulle soveltuvan laitteen, myös asiantuntevan opastuksen laitteen käyttöön sekä sopimuksen mukaan ohjaajan kotikäyntejä harjoittelun aloittamiseksi.

Power Body Helsinki on ottanut valikoimiinsa myös Power Platen uudet, kotikäyttöön tarkoitetut lihashuoltovälineet Power Plate Mini+, Power Plate Roller, Power Plate DualSphere ja Power Plate Pulse. Värähtelevät lihashuoltorullat, -vasarat ja -pallot rentouttavat lihaksia, vilkastuttavat verenkiertoa ja tehostavat palautumista missä ikinä liikutkaan. Voit tulla tutustumaan laitteisiin Eteläespalle!


Tutustu laitevalikoimaan alta ja tee tilaus:


Power Plate Mini+

Mini+ sisältää kaikki suuremman Pulse-lihashuoltovasaran hyödyt kompaktissa koossa. Pienempi ja kevyempi vasara on helppo pakata mukaan matkalle. Lihashuoltovasara vähentää kipuja, lisää liikkuvuutta, parantaa verenkiertoa ja tehostaa palautumista.

Myyntihinta 226 €

Power Plate Pulse

Power Plate Pulse on tehokas mutta hiirenhiljainen kannettava hierontalaite, joka auttaa rentoutumaan ja palauttamaan kireitä ja kipeitä lihaksia, vapauttamaan faskiaa ja edistämään verenkiertoa. Neljällä eri taajuudella värähtelevä hierontavasara vähentää tehokkaasti lihaskipua. Kuuden eri hierontapään avulla valmistaudut treeniin ja myös palaudut harjoittelustasi tehokkaasti. 

Myyntihinta 413


Power Plate DualSphere

Power Plate DualSphere on täydellisen tehokas ja kompakti hierontalaite. DualSphere tarjoaa ainutlaatuisen muotoilun ja eksklusiivisen kuvioidun pinnan. Se on ihanteellinen värähtelyn kohdistamiseen vaikeasti tavoitettaviin alueisiin kuten esimerkiksi jalat, niska ja selkä.

DualSphere on huipputason värähtelevä hierontalaite, joka auttaa rentouttamaan ja palauttamaan kireitä ja kipeitä lihaksia. Värähtelyhieronta parantaa liikkuvuutta, edistää verenkiertoa ja vapauttaa faskioita.

Myyntihinta 154


Power Plate Roller


Power Plate Roller on kannettava, värähtelevä hierontalaite, joka auttaa rentouttamaan ja palauttamaan kireitä ja kipeitä lihaksia, vapauttamaan faskiaa ja edistämään verenkiertoa.

Myyntihinta 154


Koko kehon värähtelyharjoittelu sujuu kätevästi myös kotona tai vaikka kesämökillä. Kevyet ja vain vähän tilaa vievät värähtelyalustat saat kauttamme. Annamme ohjeet laitteen turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön – pääkaupunkiseudulla mahdollisuus myös ohjaajan kotikäyntiin.


Personal Power Plate 

Henkilökohtainen, pieni ja tehokas värähtelylaite tehokkaaseen treeniin kotona tai vaikka mökillä. Helppo ottaa mukaan myös kauemmas esim. matkalaukussa lentokoneeseen (laitteen paino vain 18 kg).

Myyntihinta 2 669


Power Plate MOVE

Power Plate MOVE on pienestä koostaan huolimatta tehokas ja suorituskykyinen värähtelylaite.  Laite on kevyt mutta kestää jopa 136 kg:n kuormituksen. Kuusi eri vastus- /taajuustasoa takaavat monipuolisen harjoituksen lämmittelystä liikkuvuus- ja voimaharjoitteluun sekä palauttavaan hierontaan.

Myyntihinta 3 844


Kysy lisää laitteista ja hinnoista: info@powerbodyhelsinki.fi