Kipu ja sairaudet

Power Body Helsingin sairaanhoitajat tarjoavat kuntoutusta erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Värähtely auttaa esimerkiksi välilevytyrän ja nivelvaivojen hoidossa sekä halvausten, infarktien ja erilaisten traumojen ja leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen.


Jokaisella on oikeus kehonhuoltoon
Power Body Helsingissä ei ole väliä oletko 9 vai 90-vuotias. Onko sinulla Parkinsonin tauti, MS-tauti tai jokin muu hermostollinen sairaus tai onko kehossasi tekoniveliä tai titaania. Power Body Helsingin asiantuntijat räätälöivät sopivan harjoitusohjelman tai ovat tukena kuntoutuksessa.
15 vuoden Power Plate -kokemuksella voidaan sanoa, että ratkaisu on löydettävissä lähes kaikkiin haasteisiin.

Rasitusvammojen hoidossa ei tarvitse jäädä yksin!

Power Body Helsingissä on hyvät valmiudet hoitaa rasitusvammat ja muut kuntoutustarpeet. Niihin voidaan keskittyä tai huomioida ne kokonaisvaltaisten harjoitusten ohella. Fysioterapeutin hoitojakson loputtua voit tulla saamiesi ohjeiden avulla jatkohoitoon meille, autamme hoito-ohjeiden toteuttamisessa valvoen oikeaa liikerataa, niveliä säästäen.

Power Body Helsingin sairaanhoitajien ja valmistumassa olevan fysioterapeutin tiimi auttaa ja tukee mielellään erityisesti näissä asioissa sekä muissa sairaanhoidollisissa ongelmissa.

Suomen Käypä hoito -suosituksen mukaan lääkkeettömät hoidot ovat kivunhoidon perusta ja niitä tulee käyttää aina kun on mahdollista. Näitä hoitoja ovat liikunta, systemaattinen ja ohjattu terapeuttinen harjoittelu, kognitiivis-behavioraalinen terapia, kylmä- ja lämpöhoidot sekä TNS-hoidot. Power Body Helsinki auttaa ennen kaikkea liikunnallisessa hoidossa, mutta tukee ja ohjaa myös muiden lääkkeettömien hoitojen valinnassa.

Power Platesta on tutkitusti apua moniin terveysongelmiin, joita Power Body Helsingissä hoitavat kokeneet sairaanhoidon ammattilaiset. Power Platella hoidetaan esimerkiksi Suomessa yleisimmän kroonisen kivun aiheuttajaa, nivelrikkoa. Värähtelyliikunta on todettu myös erinomaiseksi hoidoksi synntyksen jälkeisessä palautumisessa, lantionpohjan vahvistuksessa sekä erkauman hoidossa.