AjanvarausPower Plate -harjoittelu on studiollamme aina ohjattua mahdollisimman tehokkaan, yksilöllisen ja turvallisen suorituksen takaamiseksi. Voit osallistua yksilöohjaukseen, paritreeniin tai pienryhmätunnille. Lue lisää alta ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto nettiajanvarauksestamme.

Pienryhmätreeni – avoin ryhmä

Nettiajanvarauksemme kautta voit varata ajan avoimiin pienryhmiin, jotka vaihtuvat teemoiltaan ja sopivat kaikentasoisille liikkujille. Avoimet ryhmät ovat keskiviikkoisin klo 17.45 ja lauantaisin klo 11.45. Paikkoja on rajoitetusti (enimmäismäärä 6) ja ryhmä toteutuu vain, jos osallistujia on vähintään kolme. Avoimien ryhmien vaihtuvat teemat löydät Pienryhmät-sivuiltamme.

Kiinteät pienryhmätunnit (12 kerran paketit) ovat varattavissa vain ennakkoon ohjaajiltamme. Kysy lisää Elinalta (elina@powerbodyhelsinki.fi). Maaliskuussa alkavat ryhmät on esitelty Pienryhmät-sivuillamme.

Power Plate -harjoitus

Varaa ensimmäiselle käynnille Tutustumiskäynti. Tuolloin keskustelet yhdessä ohjaajasi kanssa lähtötilanteestasi sekä haluamistasi tavoitteista. Samalla saat ensikosketuksen Power Platen uskomattomaan tehoon!

Tutustumiskäynnin jälkeen voit varata yksilöharjoituksen tai paritreenin – myös tuplatunnit ovat mahdollisia.

Vinkki Valitse työntekijä -kenttään:

Valitsemalla missä tahansa palvelussa työntekijäksi Kuka tahansa, saat automaattisesti aikavalikkoon kaikki avoimet harjoitusajat.