PienryhmätPienryhmätunnit starttaavat keskiviikkona 16.1.2019 klo 17! Ensimmäinen ryhmä on Burn-ryhmä, jossa keskitytään kirjaimellisesti rasvan polttamiseen kehosta. 

 

Burn-ryhmä starttaa keskiviikkona 16.1.2019

Burn-tunti on 30 minuutin tehosetti HIIT-treeniä (high intensity interval training), jossa käytetään Platen ohella satunnaisesti myös käsipainoja ja kahvakuulia.

Kahdentoista viikon ohjelman ensimmäinen kuukausi keskittyy lihaskestävyyden parantamiseen, toisena kuukautena voiman lisäämiseen ja viimeisen, kolmannen kuukauden ajan nostetaan treenin vauhtia ja sykettä kunnolla!

Treeniohjelma vaihtuu joka viikko. Riippuen ryhmästäsi teet treenin joko kerran (Burn) tai kaksi (BurnULTRA) viikossa. Joka tapauksessa ohjelma on joka viikko uusi ja kokonaisuudessaan ohjelmia kertyy plakkariin kaksitoista. Tylsää ei siis tule taatusti olemaan!

Jokaisessa treenissä on mukana lämmittelykierros, HIIT-harjoitus kehonpaino- tai vastusharjoitteina ja lopuksi core- ja venyttelysessio. Kaikki tämä vain 30 minuutissa!

Ryhmät sopivat kaikille kuntotasoille – ohjaajamme auttaa löytämään riittävän haastavat mutta realistiset liikkeet ja neuvoo tarvittaessa keventämään treeniä. Hiki tulee kaikille takuuvarmasti.

Liity mukaan ja olet pääsiäisenä entistä tiukemmassa tikissä vaikka tipupuvussa! 

 

Ryhmien aikataulut 

Ilmoittautuminen 

Näin ilmoittaudut mukaan ryhmiin: 

  1. Valitse rymäsi. Burn-ryhmä treenaa kerran viikossa, BurnULTRA -ryhmä kahdesti viikossa. Näille ryhmille sitoudutaan 12 viikon jaksolle. Avoimeen ryhmään voit osallistua mielesi mukaan jos ryhmässä on tilaa/riittävästi osallistujia. 
  2. Ilmoittaudu sähköpostitse: erica@powerbodyhelsinki.fi. Kirjoita viestiisi yhteystietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite) sekä se, mihin ryhmään haluat ilmoittautua. Avoimet ryhmät julkaistaan sähköisessä ajanvarauskalenterissamme aina viikkoa aikaisemmin.   

  

HUOM!

Sähköposti-ilmoittautumiset 12 viikon ryhmiin ovat sitovia. Ilmoittautuminen tulee peruuttaa kahta viikkoa (14 päivää) ennen ryhmän alkamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet ryhmämaksusta. Ryhmän alettua perutusta paikasta veloitetaan täysi maksu. Korvauksen voit saada lääkärintodistusta vastaan. Korvaavista tunneista voit kysyä lisää ohjaajalta.

Avoimen ryhmän ajanvaraus avataan nettisivuillamme viimeistään viikkoa ennen tuntia. Tunti toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävää määrää tuntia edeltävänä päivänä, ryhmä perutaan ilman erilliskorvausta. Osallistumisen ryhmään voi perua veloituksetta viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuvat peruutukset ja poisjäännit veloitetaan tuntihinnaston mukaan (pl. lääkärintodistus). Power Body Helsinki pidättää oikeuden hinnasto- ja aikataulumuutoksiin. 

 

Hinnat